asparuhovo logo

Новини

Обучение за бодолази

 

На 16 октомври 2020 г. стартира безплатен курс за водолази-любители в открити води. Обучението е с продължителност от седем дни, а в него ще могат да вземат участие 10 души на възраст над 18 години, без значение от пол и раса, етническа принадлежност или сексуална ориентация, физически здрави. Основно изискване за бъдещите курсисти е да имат умения по плуване, както и да бъдат с адресна регистрация на територията на гр. Варна и МИРГ „Варна, р-н Аспарухово-Белослав-Аксаково“.

Курсът ще се проведе от сертифициран инструктор от Scuba School International (SSI), по програмата „Водолаз в открити води”. Тази световно призната програма за сертифициране е в основата на Вашето приключение като сертифициран водолаз и база за по-нататъшно развитие. Персонализираното обучение се комбинира с упражнения във вода, за да сте сигурни, че имате уменията и опита, необходими, за да станете наистина уверени под водата. След успешното приключване на обучението, всеки курсист ще получи международен сертификат SSI Open Water Diver.

Обучението се реализира по Проект № BG14MFOP001-4.007-0007-C01, „Програма за обучение на водолази - любители и повишаване знанията за околната среда и "Синия растеж"”, финансиран по СВОМР на МИРГ „Варна, р-н Аспарухово-Белослав-Аксаково“, финансирана по Програма за морско дело и рибарство 2014-2020, финансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за морско дело и рибарство. Програмата ще даде възможност на курсистите да се гмуркат безопасно и ще повиши тяхната конкурентоспособност на трудовия пазар.

-----------------------------------------------

За допълнителна информация и записване: Даниела Илиева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., моб.: +359 884 060 940

Съобщение
Съобщение
Съобщение

Въпреки необичайната обстановка в страната, НЧ "Просвета 1927" открива творческата си година при спазване на всички епидемиологични мерки със следния график:

Съобщение
Съобщение

Във връзка с планирана профилактика на Енерго Про уведомяваме гражданите, че на 25.09.2020г. /петък/ ще бъде прекъснато електрозахранването между 9:00-13:00 в района на следните улици:

Ул. „Народни будители“ №77, Ул. „Народни будители“ №61, ул. „Кишинев“, филиала на ЦДГ „Валентина Терешкова“, пенсионерския клуб на ул. „Кишинев“ №15 и ул. „Перекоп“.