asparuhovo logo

Новини от района

съобщение

Уважаеми съкварталци и гости на район „Аспарухово”,

Намираме се във време на изпитания. Важно е в подобен момент да сме отговорни, както за собственото си здраве, така и за това на хората, които се нуждаят от помощ. В нашия район живеят възрастни, самотни и болни хора, инвалиди, които нямат на кого да разчитат и се налага сами да си купуват храна и лекарства. Нека заедно помогнем на всеки, който има нужда от помощ.

Аз, като Кмет на район „Аспарухово”, заедно с общинските съветници от района имаме готовност да се отзовем и да организираме доставки по домовете на лекарства и храна на самотно живеещи възрастни и трудно подвижни хора, които нямат близки. Телефонът за връзка с нас е 0885/455-886 и 052/370-023

Кметът на Район „Аспарухово“ г-н Ивайло Маринов посети днес детските градини, яслата, училищата, читалищата и пенсионерските клубове на територията на кв. „Аспарухово“ и кв. „Галата“. Поводът за посещението беше наближаващият празник 1-ви март. Заедно с пожеланията за здраве, сили и много пролетно настроение кметът подари по една голяма мартеница на всички представители на институциите, които те да закичат по места.